Organisatiecoaching

Leergang Theory U

Wil je leren werken vanuit Presence en behalve ratio ook je gevoel inzetten om de kwaliteit van samenwerkingen te verhogen? Wil je weten hoe je een setting creëert waarin teamleden naar hun gezamenlijke opgave en naar zichzelf durven te kijken? Hoe je intervenieert in patronen om ze in beweging te brengen? Hoe je groepen kunt laten co-creeren en zo innoveren? 

Lees meer...

Leergang Circulaire Economie

Je bent een professional met passie voor duurzaamheid en je begeleidt organisaties en groepen die samenwerken aan een Circulaire Economie. Daarin begin je met enthousiaste en gedreven mensen. Na een tijdje merk je dat het soms lastig is om samen te werken met mensen uit andere organisaties. Wil je meer leren hoe je groepen kunt coachen, die samenwerken aan transities naar een Circulaire Economie? Dan is deze leergang wellicht iets voor jou. 

Lees meer...

Leergang Teamcoaching

Wil je leren hoe een team gezamenlijk eigenaarschap kan nemen? Begeleid je teams en wil je meer bedreven worden om interacties te beinvloeden? Ben je benieuwd hoe je jezelf daarbij kunt inzetten? Wellicht is deze leergang dan iets voor jou. 

Lees meer...

Veranderen met mensen

is samen leren