Organisatiecoaching

Executive coaching

Executive leiders die hun impact willen vergroten en willen reflecteren op de impact van hun eigen handelen zijn welkom voor een individueel coachtraject. Ze worden gespiegeld op hun vragen. Omgaan met een andere rol, met macht, invloed en eenzaamheid, grenzen bewaken, feedback organiseren zijn vragen die langskomen. Anderen willen nadenken over hun persoonlijke effectiviteit, balans, loopbaan of vragen zich af hoe ze intuïtie naast ratio kunnen benutten om goed leiding te blijven geven in een veeleisende en onvoorspelbare omgeving. 

Door het coachtraject ben ik uitgedaagd en gestimuleerd nog specifieker te ontdekken waar mijn kracht ligt. Gedurende het traject heb ik een grote groei doorgemaakt waardoor ik sterker in mijn schoenen sta, beter gefocust ben op wat ik wil bereiken en inmiddels mijn droombaan te pakken heb!

-Mirjam van Leeuwen, Certificeringsmanager Cocoa Abrabopa, Ghana

In de veilige en open sfeer, kreeg ik op een prettige manier inzicht in mijn eigen denken en handelen, en hoe zich dat uit in mijn manier van werken. Door dit te vertalen naar acties en doelen, ben ik zowel in mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling gegroeid.

-J.H., Communicatiestrateeg

Hoe draagt wat ik doe bij

aan waar we nu zijn?