Organisatiecoaching

Leergang Teamcoaching

Ben je leidinggevende en vraag je je af wat jij kunt doen waardoor de samenwerking in teams verbetert? Ben je teamcoach en wil je leren hoe teams meer eigenaarschap kunnen nemen? Is jouw organisatie begonnen met zelforganisatie en wil jij de team daarbij ondersteunen? Als je deze vragen hebt, is de leergang Teamcoaching wellicht iets voor jou. 

Lees meer...

download pdf

Leergang Theory U

Wil je leren werken vanuit Presence en behalve ratio ook je gevoel inzetten om de kwaliteit van samenwerkingen te verhogen? Wil je weten hoe je een setting creëert waarin teamleden naar hun gezamenlijke opgave en naar zichzelf durven te kijken? Hoe je intervenieert in patronen om ze in beweging te brengen? Hoe je groepen kunt laten co-creeren en zo innoveren? 

Lees meer...

download pdf

Leergang Transitiecoaching

Houd jij je bezig met transities of ben jij een opgavetrekker? Wil je leren hoe je transities voor elkaar krijgt? Wil je bijdrage aan duurzaamheid en wil je weten hoe dat moet? Dan is de leergang Transitiecoaching iets voor jou. De leergang is bedoeld voor professionals die willen leren groepen te begeleiden bij het oplossen van complexe vraagstukken. Je leert groepen samen te innoveren en samen de kar te trekken, tevens leer je ook hoe je mensen in je eigen organisatie mee krijgt.  

Lees meer...

Veranderen met mensen

is samen leren